Direct Contact: 078 641 46 98

over ons

Kraamzorg De Drechtstromen

De geboorte van uw kind. Begin van nieuw leven en vertrekpunt van verandering. Kraamzorg De Drechtstromen ondersteunt u in deze spannende kraamtijd. Onze kraamverzorgsters bieden een warme en solide basis voor uw baby en uw gezin. Wij verspreiden roze wolken. Van de Drechtsteden tot de Alblasserwaard en van Gorinchem tot aan Rotterdam-Zuid en de Hoeksche Waard.

Voor persoonlijk contact bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht.

Waarom kiezen onze klanten voor kraamzorg De Drechtstromen?

Kraamzorg op maat

Onze kleinschalige aanpak staat synoniem voor een flexibele en persoonlijke benadering. Wij luisteren naar uw wensen en die van uw directe omgeving. U heeft onze aandacht. Vanaf het eerste contact tot aan het moment van afscheid. Kwaliteit gaat bij kraamzorg De Drechtstromen vóór kwantiteit. Een aanpak die onze klanten omarmen. Onze ruim twintig gediplomeerde kraamverzorgsters bezorgen u met hun tomeloze inzet en enthousiasme een onvergetelijke kraamtijd.

Kwaliteit en certificering

Niet alleen onze jarenlange ervaring in de kraamzorg maar ook certificeringen en keurmerken waarborgen onze kwaliteit. Kraamzorg De Drechtstromen is HKZ/ISO gecertificeerd en trots bezitter van het Brancheorganisatie Geboortezorg keur en het WHO/UNICEF Certificaat Zorg voor Borstvoeding.