Direct Contact: 078 641 46 98

het babyhuis

Een veilig, warm en liefdevol huis. Het lijkt zo vanzelfsprekend maar helaas geldt dat niet voor iedereen. Het Babyhuis in Dordrecht biedt baby’s liefde en aandacht en geeft ruimte aan ouders om hun leven weer in evenwicht te brengen. Het doel: waar mogelijk de band tussen biologische ouders en kind herstellen.

Onze kraamzorg in het Babyhuis

Inloopochtend Babyhuis en De Drechtstromen

Het Babyhuis biedt warmte, liefde en veiligheid voor anoniem afgestane baby’s. Daarnaast is het een gezinshuis voor vrouwen die geen of een onveilige thuissituatie kennen. Het Babyhuis biedt hen een woonplek om toch die belangrijke fijne kraamtijd te kunnen beleven. In warmte en geborgenheid. En onder begeleiding van deskundige kraamverzorgsters van Kraamzorg De Drechtstromen.

Bezoek de website voor meer informatie over het Babyhuis.

Bent u zwanger of bevallen en wilt u eens met andere (aanstaande) moeders praten en ervaringen uitwisselen? Dan bent u iedere laatste woensdag van de maand van harte welkom tussen 09.00 en 11.00 uur aan de Brouwersdijk 211 in Dordrecht. Onder het genot van koffie, thee en wat lekkers behandelen we elke keer een ander thema: voeding, slapen, ontwikkeling van uw baby. Maar ook als het even niet zo lekker gaat, is dit de plek voor u. U staat nooit alleen!

Hieronder een impressie van het Babyhuis in Dordrecht